Mondify Facebook Ikon Modern webbutveckling | Att bygga en hemsida | Mondify AB

Webbutveckling

Mer än att bygga hemsida

HTML kod som används för att bygg webbplatser.

Modern webbutveckling

Att investera i modern webbutveckling och en användaranpassad webbplats är ett kostnadseffektivt sätt att locka till sig nya kunder. Din hemsida är i många fall det första potentiella kunder får se av din verksamhet, så det gäller att göra ett gott första intryck. Målet med webbutveckling är att öka konvertering och med det era intäkter. Med ett tätt samarbete skapar vi värde för er; en bra investering för såväl småföretagare som marknadsledare inom er bransch.

Vad utgör en bra hemsida?

På en bra hemsida går funktion och form hand i hand. Din webbplats ska både fungera varumärkesbyggande och leda till konverteringar. Den ska vara användarvänlig och göra det enkelt för besökaren att navigera. Idag kommer generellt de flesta besöken från mobil och det är därför viktigt med en responsiv design. Responsiv design innebär att hemsidan anpassar sig efter besökarens skärmstorlek.

Hur går processen runt webbutveckling arbetet med att skapa en hemsida till?

Vi bygger hemsidor från grunden i WordPress, vilket är ett av de största innehållshanteringssystemen på internet idag. Vi skräddarsyr hemsidan enligt dina önskemål och kan bygga allt från landningsidor till stora och komplexa webbplatser. Vi kan hjälpa till att uppdatera och förbättra din nuvarande hemsida eller bygga en ny webbplats från grunden. Vi hjälper även gärna till med allt förarbete som att sätta upp webbhotell och registrera en domän. Utöver att hemsidan ska vara stilren och funktionell finns det andra aspekter att ta hänsyn till – exempelvis hur högt den rankar på Google. Därför går webbutveckling och sökmotoroptimering, även kallat SEO, hand i hand.

När projektet är lanserat hjälper vi er gärna med digital marknadsföring på sociala medier och Google, för att driva trafik till er nya hemsida.

Det kan vara svårt att veta i vilken ände man ska börja när man bygger hemsida. Vi hjälper dig från start till mål. Ring direkt på +46 (0) 700840000, kom förbi vårt kontor i Uppsala eller maila info@mondify.se så bokar vi in ett möte.

Välkomna till Mondify – er webbyrå i Uppsala & Stockholm.