Mondify Facebook Ikon Effektiv och lönsam sökmotoroptimering (SEO) | Mondify AB

Sökmotoroptimering (SEO)

Hur får jag mer trafik till min hemsida?

Hjälp med SEO.

Hamnar dina konkurrenter högre upp i träfflistan på Google? I så fall har de lyckats bättre med sin sökmotoroptimering, eller SEO (Search Engine Optimization). Vi hjälper till att driva trafik till er webbplats, genom att få er att synas på relevanta sökord med bra lönsamhet.

Att sökmotoroptimera sin hemsida är ett bra sätt att attrahera nya kunder och skapa ett starkt varumärke. Att lyckas med detta på ett framgångsrikt sätt är en komplex uppgift som kräver mycket erfarenhet, något vi har! När man lyckas kan det ge oerhört mycket tillbaka i form av uppmärksamhet och försäljning.

Vad är sökmotoroptimering (SEO)?

Sökmotoroptimering, eller SEO, är ett samlingsnamn för olika metoder och tekniker som används för att få en webbsida att synas så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökningar på sökmotorer. Med sökmotorer menar vi främst Google, som äger 95 procent av marknaden.

Så jobbar vi med sökmotoroptimering

I vårt arbete med sökmotoroptimering sätter vi upp mål – vad vill vi åstadkomma med optimeringen mer än att bara hamna högt upp i googlesöken? Webbplatsen måste innehålla tydlig och relevant information för besökare som klickar sig in på den. Innehållet anpassas efter vad vi vill att besökaren ska göra när denne väl landat på webbsidan. En stor del av arbetet med SEO är också att göra en sökordsanalys och hitta sökfraser. Vi tar fram statistik på vad människor söker på inom din specifika bransch och avgör vad som är relevant att skriva om på din webb för att få in så mycket trafik som möjligt. Utöver detta jobbar vi med ingående och utgående länkar.

Skillnaden mellan SEO och SEM

Med SEO vill vi hamna så högt upp som möjligt bland de så kallade “organiska” sökresultaten, men det finns också andra sätt att ranka högt på sökmotorerna. Utöver sökmotoroptimering finns stora möjligheter inom sökmotormarknadsföring (SEM). Sökmotormarknadsföring innebär att du betalar för att hamna högst upp i träfflistan för vissa sökord. En kombination av de båda är ofta ett vinnande koncept.

Att sökmotoroptimera webbplatser är ett hantverk som kräver mycket erfarenhet och arbete. Vi hjälper dig! Ring direkt på +46 (0) 700840000, maila info@mondify.se eller kom förbi vårt kontor i Uppsala så ser vi över vad vi kan göra för dig.