Mondify Facebook Ikon Sökmotormarknadsföring | SEM | Mondify AB

Sökmotormarknadsföring

Hur placerar jag min webbplats högst bland sökresultaten?

Ett musklick från vår SEM annonsering.

Vad är sökmotormarknadsföring?

När du söker efter en tjänst eller vara på Google visas de första alternativen tillsammans med en liten text som säger “annons”. Dessa sponsrade länkar är vad som främst åsyftas med sökmotormarknadsföring. Sökmotormarkna­­dsföring kallas även SEM (från engelskans search engine marketing) och är ett effektivt sätt att ranka högt på sökmotorer som Google, Bing eller Yahoo. Med sökmotormarknadsföring kan vi hjälpa dig att nå rätt målgrupp vid precis rätt tillfälle. Vi arbetar utifrån kundens målsättningar, förutsättningar och behov. Det viktigaste för oss är att leverera mätbara resultat.

Så jobbar vi med sökmotormarknadsföring

Vi ser till att skapa attraktiva annonstexter och budar på sökord så att din webbplats visas först bland sökresultaten. Olika sökord och sökfraser är olika dyra beroende på omständigheter som popularitet och hur specifika sökorden är. Vi gör en analys av ditt företag och tar fram en plan på vilka sökord som är bäst att satsa på. Vi följer kontinuerligt upp statistiken och ser till att ständigt förbättra SEM-arbetet för att nå önskat resultat. Vi jobbar främst med Google Ads (tidigare Adwords) då Google äger majoriteten av marknaden.

Skillnaden mellan sökmotormarknadsföring och sökmotoroptimering

Utöver att betala för att visas först i träfflistan genom SEM kan man använda sig av sökmotoroptimering (SEO) för att generera organisk trafik. SEO innebär att innehållet på webben anpassas så sidan hamnar högre upp bland de organiska sökträffarna hos sökmotorerna. En kombination av SEM och SEO är ofta en smart investering.

Förutom att få er att synas på Google, så kan vi även hjälpa er med digital marknadsföring på sociala medier.

Vill du veta mer om SEM? Boka in ett möte med oss så ser vi över vad vi kan göra för dig och ditt företag. Du är varmt välkommen till vårt kontor i Uppsala, eller så kommer vi till dig. Ring direkt på +46 (0) 700840000 eller maila info@mondify.se.