Mondify Facebook Ikon Sociala medier | Facebook, Instagram, LinkedIn | Mondify AB

Sociala Medier

Hur ska jag synas bland flera miljoner användare?

Annonsering via sociala medier.

Vad är sociala medier?

Med sociala medier menas egentligen alla de webbplatser och appar som människor kommunicerar genom på olika sätt. De främsta sociala medieplattformarna för företag i Sverige är Facebook, Instagram och LinkedIn. Även Snapchat och TikTok börjar bli mer och mer intressanta för företag med yngre målgrupp att marknadsföra sig på. Det spelar ingen roll vilken bransch du är verksam inom – sociala medier är idag en given kommunikationskanal för de flesta företag.

Varför använda sig av Sociala Medier?

Sociala medier är ett kostnadseffektivt sätt att kommunicera med din målgrupp. Att synas på sociala medier har idag blivit en sådan självklarhet att det känns oseriöst när väletablerade företag inte har egna konton i de större kanalerna. Sociala medier kan användas för olika ändamål. Kanske vill du hitta nya kunder, hitta samarbetspartners, rekrytera eller satsa på varumärkesuppbyggnad?

Låt oss hjälpa till med er digitala marknadsföring i sociala medier!

Så jobbar vi med sociala medier

Vi vet hur svårt och tidskrävande det är att hålla företagets kanaler aktiva och relevanta. Vi hjälper dig med allt från grundläggande strategier till annonsering, mediaköp, innehållsproduktion, kreativa ideér, koncept och utvärdering. Vi tar gärna ett helhetsgrepp på våra kunders sociala medier där vi sköter alla delar, eller så hoppar vi in där det behövs lite extra uppbackning.

Förutom att få er att synas sociala medier, så kan vi även hjälpa er att visas högre upp i sökmotorer som t.ex. Google, tack vare sökmotormarknadsföring eller sökmotoroptimering.

Boka in oss på ett förutsättningslöst möte så kan vi se över hur just ditt företag borde jobba med sociala medier. Vi sitter i Uppsala men är inte skygga för att åka ut och träffa företagare på annan ort. Ring direkt på +46 (0) 700840000 eller maila info@mondify.se.