Mondify Facebook Ikon Digital intäktsbyrå i Uppsala | Mediabyrå | Mondify AB
En digital intäktsbyrå i Uppsala

Den digitala intäktsbyrån i Uppsala med kundens tillväxt i fokus

Vi gillar att beskriva oss som en digital intäktsbyrå då det just är att öka våra kunders intäkter som är målet med allt vi gör. Vi frågar oss alltid vad som blir bäst för kunden och fungerar som ett objektivt externt team vars uppgift är att driva in affärer åt våra kunder. Ärlighet och transparens är våra kärnvärden. Våra kunder har full insyn i vad vi gör och våra beslut grundar sig alltid i vad vi anser är mest lönsamt för dem. När det går bra för våra kunder går det bra för oss.


Vårt team består av ett härligt gäng kompetenta medarbetare som är experter inom sina specifika områden. Vi jobbar tätt och gillar att ha högt i tak. Vi har vårt huvudkontor i Kristallen i Uppsala och finns även tillgängliga i Malmö. Våra kunder är dock utspridda i hela Sverige, som i t.ex. Stockholm, Västerås, Gävle och Dalarna; så vi arbetar gärna med företag även utanför Uppland eller Skåne. Kontakta oss gärna idag, och låt oss hjälpa er till ökad intäkt och mer effektiv digital marknadsföring.


Ingen kund är för liten eller för stor. Vi hjälper er genom hela processen, från att göra en grundläggande digital analys till att ta ett helhetsgrepp över all digital närvaro.

Kontakta oss så berättar vi mer!